Handverkforlag_2000x1333_balkong1.jpg
 
 

Balkongbønder:

Tenk å dyrke sin egen mat på balkongen. Midt i byen. Invitere venner på salat med solmodne tomater, søte og sprø sukkererter og fargerike, vakre og velsmakende blomster, alt dyrket på noen få kvadratmeter med uteplass. Det går faktisk an. Selv om du bor i byen, kan du bli bonde du også. På balkongen, på takterrassen, i bakgården eller på gatetunet utenfor bygården. Men du må ha kunnskap, og fordi balkongjordet er så lite, må du være spesielt kreativ. Denne boka gir deg en grundig innføring i alt du trenger å vite for å bli bonde på liten plass. Med enkle grep, innsats og tålmodighet kan balkongen din bugne av deilig hjemmedyrket mat - året rundt. Til å skrive boka har vi fått hjelp av Andreas Capjon, også kjent som Bybonden som driver urbant jordbruk i Bjørvika i Oslo.

 
 
Handverkforlag_2000x1333_balkong2.jpg

Handverkforlag_2000x1333_balkong3.jpg

Handverkforlag_2000x1333_balkong4.jpg

Handverkforlag_2000x1333_balkong5.jpg

Handverkforlag_2000x1333_balkong6.jpg

Handverkforlag_2000x1333_balkong7.jpg